Blog Report Dagje Plopsaland Indoor Hasselt

De laatste dagen van het jaar hebben wij afgesloten met een korte vakantie in België en misschien heb je dit al gelezen in mijn foto report van onze mini vakantie België, waarin we uitstapjes hebben ondernomen naar Hasselt, Luik, Monschau en Aken. Actief voor eigenlijk maar drie daagjes echt weg en ook nog met de feestdagen, maar het ging heel goed met onze kleine dreumes. We hebben er ook nog een echte gezinsvakantie van gemaakt. Met een leuk dagje Plopsaland of meer ochtend, want misschien bekend of hopelijk zijn wij niet de enige met een kleine dreumes ben je vroeg en open je regelmatig winkels, pretparken en andere activiteiten. Regelmatig voelt het genant, maar gelukkig bij Plopsaland niet, we kunnen wel zeggen dat wij er rond openingstijd laat waren.

Plopsaland Bumba show reizen met kinderen Hasselt reisblog Reischick

Dagje Plopsaland Indoor Hasselt

Ons Dagje Plopsaland Indoor Hasselt was begonnen. Een wandelwagen en buggy drukte. Absoluut. Bij binnenkomst zingen de dames van K3 je tegemoet, niet meer Karen, Kristel en Josje, maar Marthe, Hanne en Klaasje zingen door de speakers. Overal staat het vol met de merchandise van de Studio100 vrienden en vriedinnen. Heel eerlijk ik was best blij dat Florian 1 jaar is, anders kan een dagje Plopsaland een hele dure dag worden. Op 10 attracties zijn er 20 merchandise winkels, je moet stevig in je schoenen staan, maar het mag de pret niet drukken. Direct bij binnenkomst loop je tenslotte het Samson en Gertplein op, waar het in de winter continue sneeuwt! Leuk en daarachter een echte grote draai caroussel. Leuk!

Dagje Plopsaland Indoor Hasselt Maya de Bij Reisblog Reischick

Alle Studio 100 shows

Een volle dag Plopsaland Indoor, is het mogelijk? Ja, zeker! Bij binnekomst denk je misschien is dit het? Het zijn misschien tien attraties, waarvan drie buiten. Alleen de gehele dag door zijn er ook shows van Bumba, Kabouter Plop en Piet Piraat. En dan is er veel entertainment! Nog leuker en leuk voor een combinatie naast Plopsaland Indoor is ook de evenementenhal Hasselt met regelmatig shows van Samson en Gert, zoals de kerstshow, optredens van K3 of bijvoorbeeld Wicky de Viking de Musical. Deze tickets kun je bestellen met een combiticket Plopsaland indoor en dan is het een hele leuke dag uit.

Plopsaland reizen met kinderen Hasselt mini vakantie België

Wat vond ik echt van Plopsaland Indoor in Hasselt

Ik vond het eigenlijk heel leuk, alleen Florian is ruim 1 jaar. Dan zijn nog niet alle attracties geschikt. Geen probleem, want voor Florian is het entree gratis en voor mij zelf en voor Eric heb ik de tickets gewonnen op Vakantieveilingen voor een leuk tarief. Wij zijn hiervoor in de draaicaroussel, kikker en naar Bumba gegaan. Hebben even koffie gedronken en zijn toch een leuke ochtend naar een kinderattractie gegaan in de winter. Voor bijvoorbeeld een binnenspeeltuin is hij nog net iets te klein en hier keek hij zijn ogen uit. Als Florian bijvoorbeeld drie of vier jaar is kan hij in veel meer attracties en dan zou ik er zeker nog een keer naartoe gaan. Ook ben ik nieuwsgierig naar Plopsa Outdoor en lijkt het mij een keer leuk om te gaan zwemmen bij Plopsa Aqua helemaal in de stijl van Wicky de Viking, maar dat zien we wel over een aantal jaar. Eerst weer eens iets anders ontdekken.

Welk attractiepark is jouw favoriet met kleine kinderen? Ik lees het graag terug of

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds