Boyfriend Travel Tag The Mister

Het is een bekende traveltag de Boyfriend Travel Tag, waarin de Boyfriend, verloofde of zelfs man blogt over wat de passie is van de blogster. Hij reist trouw met ons mee, want het is natuurlijk allemaal heel vervelend. Onze wederhelft vindt reizen ook heel vervelend, maar kennen wij onze Boyfriend ook zo goed? Hij komt veel voorbij op onze blogs en de social media, waarom niet even één blogje een Travel Tag om de Mister laten draaien en eens kijken of wij zijn reispassie heel goed kennen. Ik ben benieuwd en vind het heel spannend!

Boyfriend Travel Tag: The Mister, de reispapa, en de boyfriend

 1. Aan welk land heeft hij zijn hart verloren?
  Daphne: Argentinië en dan echt het zuiden van Argentinië hier was ik helaas niet bij en ik krijg heel vaak te horen dat er echt nog een keer samen naartoe moeten, omdat het echt zo ontzettend mooi is. Of het toch wel op mijn bucketlist staat? Of ik er wel een keer naartoe wil. De ijsrotsen, walvissen, gletsjers en al het natuurschoon.
  Eric:
 2. Hoe reist hij het liefst naar de plek van bestemming?
  Daphne: Naar het land zelf toe met het vliegtuig en als wij éénmaal op bestemming zijn, dan heeft Eric graag zelf de controle over de reis en gaat de voorkeur naar reizen met een eigen auto, zodat we ook op onverwachte plekjes kunnen stoppen. Zo hebben wij ook in Noord Thailand een auto gehuurd, waardoor wij konden stoppen bij tempels waar bijna geen toeristen komen en die echt prachtig zijn. In Vietnam vond hij echt een teleurstelling dat dit niet kon.
  Eric:
 3. Noem een land waar hij nooit naartoe zou willen.
  Daphne: Pfff Eric zegt niet zo snel nee, maar ik denk dat er met Florian wel het één en ander veranderd is en dat Colombia nu wel even van de Bucketlist af is en meer van dit soort conflictgebieden.
  Eric:
 4. Wat is de mooiste plek die hij ooit bezocht heeft?
  Daphne: Het zuiden van Argentinië. punt.
  Eric:
 5. Wat voor type reiziger is hij? Backpacker, strandganger, ontdekker of luxepaard?
  Daphne: Een luxe backpacker? Bestaat het? Hij ontdekt graag, reist graag rond, maar heeft graag de touwtjes in handen, zoals met de auto, backpacks mee, hostels zijn geen probleem, maar met 2 personen is een 2 persoonskamer al snel voordeliger en af en toe een resort maar daar is Azië ideaal voor. Zo een beetje.
  Eric:
 6. Welk land staat bovenaan zijn wensenlijstje?
  Daphne:Terug naar de USA, Indonesië, Zuid Afrika, maar ik kan er echt compleet naast zitten, wij bespreken zo veel landen! Oh en met de trein door Rusland naar China.
  Eric:
 7. Is hij een planner of beslist hij op het laatste moment?
  Daphne: Ik ben zelf een echte planner en dan vaak veranderen wij onze plannen, maar dan weten wij wel wat willen. Eric gaan liever zonder plannen reizen, de luxe backpacker! Dus echt op het laatste moment plannen, maar doet mij graag geloven, dat ik alles heel goed gepland heb. Hihi.
  Eric:
 8. Naar welke plek wil hij zeker terug?
  Daphne: Argentinië en om te relaxen toch ook wel Thailand, denk ik?
  Eric:
 9. Welke plek heeft hij het lekkerste gegeten?
  Daphne: Grote steaks in Argentinië en krab in Thailand. Ooh en de high tea in Dubai bij de Burj Al Arab. En zo zijn er nog wel wat ervaringen. Sowieso zijn we echte foodies. En in Barcelona en Madrid zijn er ook wat geweldige tapas weggewerkt.
  Eric:
 10. Wat was zijn mooiste reismoment?
  Daphne: Ik hoop iets waar ik bij was. De walvissen in Californië?
  Eric:
 11. Wat zal hij nooit vergeten mee op reis te nemen?
  Daphne: Paspoort! En even heel cliché mij en Florian natuurlijk ;-).
  Eric:
 12. Wat was zijn minst leuke reismoment?
  Daphne: Toen zijn portemonnee kwijt was in San Francisco, dat was echt wel even een hel moment, toen een vriend van ons kwijt was in Gent en toen wederom op meerdere bestemmingen zijn portomonnee kwijt was.
  Eric:

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds