Cadeautips voor reizigers travel light

Wat geef je iemand die veel reist cadeau? Eigenlijk is het een lastige vraag, want je wilt geen cadeau geven, waardoor een reiziger dankzij jou met nog meer bagage op reis gaat en het is ook zonde als uiteindelijk jouw cadeau thuis blijft liggen. Het is iets om even over na te denken. Natuurlijk kun je leuke cadeautjes geven voor thuis die met reizen te maken hebben, zoals een mooie wereldkaart voor aan de muur, maar daar wil ik mij in dit blog niet op focussen het gaat echt om een leuke en praktische cadeautjes voor op reis. In dit blog heb ik vijf cadeautips voor reizigers verzameld die perfect zijn voor light travel, waar je ook nog iets aan hebt.

5x Cadeautips voor reizigers; light travel

Cadeautjes voor de reiziger travel light tips reisblog Reischick

Paspoort hoesjes een klein cadeau, maar heel welkom. Het paspoort blijft netjes en is ook sneller terug te vinden in je bagage. Daarbij is het ook veel overzichtelijker om bijvoorbeeld pasfoto’s, visum en andere document papieren bij elkaar te bewaren.

Documenten blik cadeautjes reiziger travel light reisblog Reischick

Wie wil er nou een blikje Maggi Ravioli hebben? Nou het zal niet snel gestolen worden, maar beter ook, want zo kun je op een veilige manier je documenten en andere waardevolle spullen meenemen. Een leuk en grappig cadeautje voor iedere reiziger.

Bluetooth speakerbox cadeau tips

Thuis gebruik ik de bluetooth speaker ook en het geluid is echt verrassend goed! Gewoon aansluiten op je telefoon en spotify, maar ook op reis luister je graag naar je eigen muziek en met een speaker is het net iets meer. Dit speakertje is zo klein en lichtgewicht dat je het nog makkelijk meeneemt in je handbagage of strandtas.

Hamamdoek cadeau tips reiziger travel light reisblog Reischick

Badlakens zijn zwaar en met de auto is het geen probleem om badlakens mee te nemen. Alleen in een backpack, tas of koffer zijn hamam doeken ideaal. Zacht, drogen snel en kun je ook nog omslaan als inderdaad hamam doek of snelle pareo.

Beker en spork set cadeautjes tips reizigers reisblog ReischickHet perfecte cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, autoreiziger, kampeerder, treinreiziger of andere budgetreiziger. Altijd een lepel en/of vork bij en je eigen cup voor koffie, thee, noodles of ander drinken met de beker en spork.

Welk cadeautje is jouw favoriet? Of heb jij nog tips en cadeautjes op jouw wensenlijstje staan voor jouw reizen? Laat een reactie achter op de blog of;

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Voor meer blogs van Reisblog Reischick.

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds