Contact Travelblog Reischick

In contact komen met Daphne van Travelblog Reischick? Wil je iets aan me vragen, heb je een tip voor een reisbestemming of reisproduct. Wil je dat ik een review schrijf over jouw reisbestemming of product? Stuur me een mailtje naar daphne@reischick.nl Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

PR bureaus, uitgeverijen, evenementenorganisaties en alle andere leuke bedrijven en personen mogen mij natuurlijk mailen.

Ik denk graag mee en hou van:

– Trendy hotspots in binnen en buitenland
– Foodtravel, lekker en internationaal eten in binnen en buitenland
– Alles wat je mee moeten nemen in je backpack, koffer of weekendtas
– Tips voor betaalbare luxe reizen en budget travel
– USA, Azië en Midden Oosten
– City trips in Europa
– Reizen met kids
– Festivals, foodmarkten, foodhallen en andere actieve activiteiten

Mail Travelblog Reischick:
info@reischick.nl

Post voor Reisblog Reischick:
Reischick

T.a.v. Daphne van Aken
Willem de Zwijgerlaan 7
5171 EW Kaatsheuvel

Naast www.reischick.nl:
Ben ik als freelancer in te huren voor een geslaagd evenement/workshop om uw organisatie of coördinatie te verzorgen. In de afgelopen jaren heb ik hierin een breed portfolio opgebouwd voor diverse opdrachtgevers.

Vanuit eigen naam of vanuit het blog Reischick.nl schrijf ik graag uw blogs en artikelen en verzorg ik andere reis gerelateerde zaken. Hier kom ik graag over in contact om met u te brainstormen.

Mail op info@reischick.nl voor de mogelijkheden en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Meer zakelijke en c.v. informatie over Daphne van Aken.

Adverteren op www.reischick.nl
Heb jij een gerelateerd product en wil je dit onder de aandacht brengen op reischick.nl of hier over in contact komen?  Mail naar info@reischick.nl voor de mogelijkheden.

Copyright

Reischick.nl behoudt tevens het recht – tenzij anders overeen gekomen met de auteur – ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Dit geldt zowel voor tekst, muziek- en beeldmateriaal. Een bezoek(st)er van de site Reischick.nl mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de site opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Reischick.nl. (ook niet via een eigen netwerk).

Prijsvragen en winacties
Prijzen worden binnen drie maanden na het aflopen van de prijsvraag verstuurd. Reischick.nl kan alleen de prijs versturen als het juiste adres in het bezit is van Reischick.nl. Over de uitslag van prijsvragen wordt niet gecommuniceerd.

Huisregels reageren
Reageren op de site Reischick.nl of via één van onze social media kanalen zijn aan een aantal regels verbonden. Racistische taal, seksistische comments, anti-semitisme, extreem-rechts of -links taalgebruik, schelden, bedreigingen of beledigingen zijn niet toegestaan. Deze reacties worden verwijderd. Kritiek leveren mag, wellicht kunnen wij er ook iets van leren, maar aanhoudend negatieve reacties betekent dat je wordt verwijderd en geblokkeerd van onze site of social media kanaal. Bovenstaande regels kunnen altijd worden aangepast door de redactie.

Of laat een bericht achter op reisblog Reischick:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw website

Onderwerp

Uw bericht

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds