Grote wereldkaart mijn favorieten

Ik vind ze zo leuk een grote wereldkaart voor in huis, voor de reisplanning. Om bij weg te dromen, te plannen en ook voor kinderen om mee te spelen en om kinderen al een beetje reislustig te maken net als papa en mama kun je eigenlijk wel zeggen. Zelf wil ik er graag nog één op zolder voor de nodige reisinspiratie en om vooral onze wensenlijst niet te vergeten. Op zolder? Ja, op zolder hebben wij ons kantoor en een keukentje waar het eigenlijk best gezellig is. Ook geen verkeerde ruimte om onze reizen gefocust te plannen, zonder afleiding van de tv en andere zaken. Dus een mooie bestemming voor een grote wereldkaart. Eigenlijk dacht ik dat deze kaarten duur zijn, maar het valt mij best mee. Ik heb een aantal favorieten geselecteerd en welke is jouw favoriet?

Favoriete grote wereldkaart?

1. Grote papieren wereldkaart

Grote wereldkaart favoriet Reisblog ReischickEigenlijk een ideale grote wereldkaart. Gewoon van papier en een formaat van 1m bij 0,7m. Zelf vind ik het leuk om deze kaart op een prikbord te bevestigen of op kurk en deze vervolgens vol te prikken met vlaggetjes. Bij vlaggetjes denk ik aan bucketlist vlaggetjes, geweest vlaggetjes, wens vlaggetjes voor mij, voor Eric, maar straks ook voor de kinderen. Ook is de kaart leuk voor als je een grote reis gaat plannen. De wereldkaart kost 20,00 Euro. En staat op mijn wensenlijstje.

2. Grote wereldkaart poster XXL

Wereldkaart XXL reisblog Reischick favoriet shoptip

De eerste wereldkaart vind ik misschien te klein, alleen ik moet het goed opmeten. Deze XXL kaart vind ik sowieso overzichtelijker. Het idee vind ik het zelfde. Ook op kurk of op misschien op een dunne stale plaat en met vlaggetjes of magneetjes aangeven wat de bucketlijst is en waar wij al wel geweest zijn. Leuk om te zien en ideaal voor de planning. Deze wereldkaart is iets groter 175 x 115 en dan ook ietsje duurder 24,99.

3. Grote wereldkaart Kurk

Wereldkaart kurt favoriete grote wereldkaart reisblog ReischickEven een heel ander model, maar wel heel leuk. Eigenlijk neem ik altijd van iedere bestemming wel iets mee, maar ook heel vaak raak ik het kwijt. Dan bedoel ik; foldertjes, kaartjes, briefjes, rekeningen met adressen. Ideaal dit prikbord als wereldkaart en het ziet er ook nog heel leuk uit, vooral als het volhangt. Praktisch is deze wereldkaart natuurlijk ook, want alle details komen direct bij de juiste bestemming. Ook op mijn hebben lijstje. Deze wereldkaart kost 47,99.

4.

Vilten wereldkaart favoriete grote wereldkaart reisblog Reischick

Smaken verschillen natuurlijk. De kurken wereldkaart vind ik mooier, met pins, maar als het om praktisch gaat, dan is deze vilten wereldkaart veel duidelijk. Verder de zelfde werkwijze. Deze vilten wereldkaart kan ik voor veel meer doeleinde kiezen. Welke zou jij eerder bestellen? Ik vind er één waarop ik kan schrijven ook heel fijn en het daarna natuurlijk weer uit kan vegen. Alleen deze pins vind ik ook heel leuk. Is deze jouw favoriet? Ik weet het nog niet. Ik vind de wereldkaart alleen praktisch. 85 cm x 46 cm en maar 31,78 veel voordeliger dan de wereldkaart van kurk.

5. Memobord wereldkaart

Memobord wereldkaart favoiet reisblog Reischick

Ideaal voor het plannen van reizen, bucketlist, markeren waar je bent geweest en ook nog voor memo’s. Een wereldkaart memobord van 59cm x 39cm. Deze wereldkaart is wel iets duurder 59,99. Alleen vind ik wel, dat je er dan ook veel meer voor terugkrijgt. De wereldkaart is veel praktischer. Zelf vind ik het ook nog een vrolijke musthave. Als ik moet kiezen ga ik voor het memobord, met het leuke prikbord. Overzichtelijk en ik kan er op schrijven.

Binnenkort zie je op de social media terug welke wereldkaart ik heb gekozen.

Welke wereldkaart is jouw favoriet?

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

 

 

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds