Januari reis musthaves trends gespot Reisblog Reischick

Iedere maand op de blog mijn favoriete reis musthaves. Wat zijn reis musthaves? Dingetjes waar ik niet zonder kan, cadeautjes waar je een reiziger echt happy mee kunt maken of het een beginner is of een reiziger met jarenlange ervaring of gewoon de allerleukste musthaves waar je gewoon om kunt lachen. Maandelijks komen ze voorbij in dit blog de favoriete reis musthaves op Reisblog Reischick. Deze maand gaat het om trends, het jaar is begonnen, maar wat zijn trends, wat is nieuw?  Het is een mening natuurlijk, maar dit is waar je naar mijn idee absoluut niet zonder kunt; in dit blog Reis musthaves trends gespot om cadeau te geven en voor de heb voor je zelf! Dit jaar en eigenlijk geen enkele reis of om je thuis op reis te voelen.

5x Reis musthaves trends gespot door Reisblog Reischick

Opvouwbare reistas favoriete musthaves januari reisblog Reischick

Ideaal vind ik het; de opvouwbare reistas! Regelmatig kom ik met meer terug dan dat vertrok op reis, vooral naar bijvoorbeeld de USA of tijdens een autoreis voor de niet meer zo schone kleding. Het is ook niet de eerste keer dat mijn tas of koffer op reis stuk gaat en dan moest ik een nieuwe C-koffer op vakantie kopen, zonde van het geld, dan liever een reserve tas meenemen en in Nederland een mooie koffer of tas kopen. Een goed idee deze opvouwbare reistas die geen ruimte inneemt.

Waterdichte ipad hoezen reistips musthaves januari reisblog Reischick
De waterdichte tassen nemen wij al langer mee om een aantal spullen in mee te nemen, bijvoorbeeld van en naar het zwembad of tijdens boodreisjes in Thailand, waar het water meer in de boot komt dan gewenst. Tegenwoordig reis je alleen met veel apparatuur I-phones, I-pads en vaak ook nog laptops. Hiervoor zijn ook hoezen. Heel prettig, vooral deze ipad hoes. Niet alleen prettig tijdens het reizen, maar ook aan het zwembad, strand of tijdens een drankje bij een bar. Een ongelukje is in een klein hoekje, vooral nu wij met kinderen reizen en dit zijn wel de lokaties waar vaak wifi is en waar de ipad of iphone meestal gebruikt gaan worden tijdens onze reizen.

Reis organizer kleine dingen op reis bewaren musthave tip travelblog ReischickHoe ga ik op reis? Georganiseerd inpakken, je kunt het vooral lezen in mijn artikel muthaves voor kinderen, hoe ik inpak en wat ik meeneem daarin neem ik je al een klein beetje mee. Vervolgens gaat het natuurlijk om de grote dingen en vervolgens een kleinere tas met alle papieren, elektronica die heel belangrijk is, pasjes etc. Vervolgens gaat alles in één tas, ontzettend overzichtelijk, waardoor ik nooit kan vinden wat ik zoek het ultieme vrouwen probleem, wat ik zelf echt wel toegeef en waar mannen zich aan doodergeren, want wij regelen het wel. Nou de oplos, vooral voor op reis deze organizer al die kleine spullen georganiseerd in je tas! Ja, hebben! Alles vastklemmen en altijd terug te vinden. Nu nog leren het er tussen te steken niet snel in mijn tas stoppen, maar geweldig vind ik het wel.

Reisenthel toilettas favoriete musthave reisblog ReischickAl jaren heb ik de zelfde oude toilettas van de HEMA, toen een hele ontdekking, een mooie toilettas met mooie vakjes die je helemaal kunt openklappen. Mooi en overzichtelijk. Een soort voorloper op de collectie van deze Reisenthel toilettas, die er in veel printjes is voor mannen en vrouwen met overzichtelijke vakken en door een haak in iedere badkamer of kledingkast op te hangen. Heel handig! Duur? Nee dat valt echt wel mee! De toilettas is er in diverse maten, kleuren en dus ook prijzen. Een leuk cadeau voor een reiziger, maar ook voor je zelf.

Solar Powerbank musthave 2016 travelblog Reischick
We kunnen niet meer zonder een powerbank met de telefoons, waar de energie vaak al aan het einde van de dag op is met het maken van foto’s en het continue wifi gebruik. Alleen een powerbank moet opgeladen worden en dat is niet altijd mogelijk. Met deze Solar Powerbank wel, gewoon opladen met daglicht of de zon en altijd een bereikbare telefoon.

Welke gadget is jouw favoriet en waar kun jij in 2016 niet zonder?

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds