Leukste strandlakens welke kies jij?

Gelukkig er komt weer strandweer aan en ik ga ook nog op reis. Zeker weten dat wij een aantal strand en zwembad dagen inplannen, want daar zijn wij heel hard aan toe na het afgelopen jaar. Door onze verbouwing en huizing kwam ik er alleen achter dat wij misschien niet alles even slim hebben gedaan. Zoals bij iedereen raken spullen kwijt, gaat het kapot of doe je wel eens iets weg, omdat je iets gewoon niet meer zo mooi vindt. Bij ons is dit gebeurd met de ons strandlakens. Ingepakt om glaswerk te beschermen, waarvan natuurlijk iets gesneuveld en glassplinters tussen de strandlakens zijn niet fijn. Ook bij het klussen ging er wel eens iets mis en oude strandlakens waren soms perfect voor het boenen. De nieuwe strandlakens moeten dus nog geshopt worden voor onze vakantie en dagjes weg. Geen probleem, want ik ben alvast de leukste strandlakens gaan zoeken om te shoppen. Welk strandlaken is jouw favoriet voor deze zomer?

De leukste strandlakens van Reisblog Reischick

Welke strandlaken is jouw favoriet? Sowieso hebben wij er een aantal nodig. Gelukkig gaan wij met de auto naar onze strandbestemming dus kan ik gewoon een decadent groot strandlaken inladen. Drie heb ik er nodig. Één voor mijzelf, één voor Eric (al kan hij natuurlijk ook zelf kiezen 😉 en nog één voor Florian voor zijn aller eerste vakantie. Veel zin om met mijn billen in het zand te zitten heb ik niet, zoals je al eerder hebt kunnen lezen in mijn Reisweetjes tag ga ik wel graag naar het strand, maar ben ik op het strand een luxe beestje.

1. Favoriete strandlaken De vrolijke hammamdoek

favoriete strandlakens turqouise hammamdoek reisblog reischick

Eigenlijk een beetje het nieuwe hippe strandlaken, de hammamdoek. Ook super handig als picknickkleed. Door de dunne stof is de hammamdoek veel lichter en luchtiger dan een badlaken en gaat het veel makkelijker mee dan een badlaken. Ook een tip voor de backpack voor als je toch een strandlaken mee wilt nemen. Deze hammamdoek vind ik echt geweldig door de vrolijke kleuren en doordat de hammamdoek niet zo lang nat blijft. Hmm even over nadenken dus. Wel veel voordelen.

2. Favoriete strandlaken Het XXL hammam strandlaken

XXL Strandlaken favoriet Reisblog Reischick

Ook een hammamdoek in XXL formaat. Helemaal top! Nu wordt het ook nog echt een picknickkleed. Dubbele functie dus. Deze hammamdoek is wel groter om mee te nemen, maar ik vind dit strandlaken wel heel fijn voor de onverwachte momenten, vooral voor gezin en vriendenmomenten. Op het strand of voor een leuk festivalletjes. De kleur vind ik ook ideaal. Oké ik zie je denken en dat is ook mijn idee. Heel zomers het grijs, maar hoe vaak zet jij je wasmachine aan op vakantie? Ik ook niet iedere dag. Op grijs en zwart zie je toch iets minder. Een musthave!

3. Favoriete strandlaken gestipt de zomer in

favoriete strandlakens reisblog reischick kinder strandlaken blauw met stippen

Dit strandlaken vond ik direct leuk en ook de prijs is ontzettend leuk. Tien Euro! Alleen het is een strandlaken voor kinderen. Niet echt een probleem, want zelf heb ik ook een strandlaken voor een kind nodig en jij misschien ook wel. Makkelijk, praktisch en klassiek. Niet te duur en op het donkerblauwe zie je ook niet te veel vlekken.

4. Favoriete strandlaken I Chill Strandlaken

Chill strandlaken zwart wit favoriete strandlakens reisblogger reischick

De boodschap zegt al voldoende! I Chill op een strandlaken. Eigenlijk is dit ook alles wat je gaat doen bij het zwembad, op het strand of waar je gaat chillen. De kleur heb ik al toegelicht, waarom het eventueel een favoriet is. Tja, warm worden alle badlakens in de zon.

5. Favoriete strandlaken ga voor vrolijk!

Melli mello rose vlinder strandlaken favoriet reisblog Reischick

Vroeger had ik altijd super vrolijke strandlakens! Eigenlijk, zoals deze en nog steeds vind ik ze heel erg leuk. Sowieso bij de zomer past een zomers vrolijk strandlaken helemaal. Dit strandlaken is van Melli Mello en is er in heel veel kleurtjes. Sowieso word ik er heel vrolijk van.

6. Favoriete strandlaken Niets doen is ook iets doen

Favoriete strandlakens reisblog Reischick zomer

Deze set strandlakens vind ik wel echt geweldig. De tekst is niet echt heel internationaal, maar ach de Nederlanders herken je toch overal. Niet doen is ook iets doen.

7. Favoriete strandlaken Plekje vrij?

Zusss strandlaken favoriete strandlaken reisblog Reischick

Met dit strandlaken maak je de set van Zusss compleet. Sowieso vind ik het een heel leuk strandlaken. Ken je het nog van de vakanties. Ik wel in ieder geval. Overal gereserveerde strandstoelen langs het zwembad. Nou ja gereserveerd. Gewoon je strandlaken plaatsen en doen alsof de stoel gereserveerd is. Met dit strandlaken mag jij er natuurlijk altijd bij.

Welke strandlaken is jouw favoriet? Ik denk dat ik een set ga samenstellen met hammandoeken, een kinder strandlaken en de niets doen en plekje vrij. Als ik straks aan het zwembad en op strand lig zie je waar ik voor gekozen heb.

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

 

 

 

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds