Menorca ontdekken voor een week

Spannend en leuk! In juni gaan we Menorca ontdekken! De kleine man gaat voor de eerste keer vliegen, al is het maar 2,5 uur, toch vind ik het spannend. Eens kijken hoe alles gaat, met de oortjes, verplicht op schoot zitten en meer van die dingetjes. Stiekem hoop ik natuurlijk en Eric ook dat dit perfect gaat, want dan is er meer mogelijk voor reislustige typetjes, zoals wij. Wij gaan er vanuit dat hoe dan ook die 2,5 uur zo voorbij is. Tja, daar lees je in juni nog meer over. Onze eerste vliegreis met ons gezinnetje. Toch weer iets heel anders dan onze autoreis naar Italië.

Menorca het buggy eiland

Staat Ibizia bekend als het party eiland, hippie eiland en jetset eiland. Mallorca om het massa toerisme en eigenlijk wel voor iedereen wat wils. Zo is Menorca kleiner, rustiger en helemaal gericht op de kleine mannetjes en dametjes als ik het moet geloven met de bijnaam het buggy eiland, wat ik dan wel weer heel erg heftig vind. In april ben ik voor Foodinista.nl op persreis geweest naar Mallorca, super leuk! En in februari ga ik naar Ibiza met de familie. In één jaar alle drie de grote Balearen, een echte luxe en leuk om de eilanden te vergelijken. Voldoende blog inspiratie. Alleen nu Menorca. Volgens mij heeft Menorca meer te bieden. Met een beetje research heb ik al ontdekt dat er prachtige nieuwe beachclubs zijn, barretjes en restaurantjes, waarmee het eiland een Ibiza sfeer wenst te creëren ik ben heel nieuwsgierig en ik kan natuurlijk volgend jaar pas echt vergelijken. Onze voorkeur gaat ook uit naar weekje zon, zee, strand en lekker eten. Zon, zee, strand gaat denk ik wel goed komen in de eerste week van juni. Voor onze reis kozen wij voor een zon, zee en strand appartement en hebben wij alvast een huurauto geboekt en verder laten wij de reis een beetje over ons heen komen. Wel een verrassing, want voor een huurauto moet je wel extra verzekeren. Een tip! Vooral met kleintje wel een goed idee.

Menorca ontdekken met onze dreumes

Menorca ontdekken

Onze plannen op Menorca? Strandjes ontdekken, kleine stadjes en natuurlijk heerlijke restaurantjes. Verder niet te veel gedoe. Natuurlijk mooi weer, daar hopen we op. De ontdekkingen? Die lees je na onze reis terug op de blog. Voorlopig hebben wij onze vluchten gereserveerd en ons appartement. De huurauto staat klaar, dus ik ben ontspannen. Niet te veel inpakken dat heb ik ook wel geleerd na onze eerste reizen. En vliegen gaat toch weer een ander dingetje worden. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Kindvriendelijk resort op Menorca

Op Menorca verwachten we een kindvriendelijk resort te hebben gereserveerd. Relaxen, ontspannen en veel spelen met Florian.

Rondreizen op Menorca en reizen met kinderen

Mijn reis volgen naar Menorca. Volg Reisblog Reischick op Twitter, Instagram of Google+  en de #ReischickontdektMenorca of Like reisblog Reischick.

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds