Reisblogger Reischick Even Voorstellen

Reisblogger Reischick Voorstellen

Even voorstellen… Ik ben Daphne van Aken een 30-jarige (1985) reisgekke mama, samenwonend in het Brabatse Kaatsheuvel met Eric en ons zoontje Florian van bijna 1 jaar en ik ben naast reisgekke reisblogger ook nog eens een echte foodie. Dit is de thuisbasis, want wat ik heel graag doe is reizen! Ik ben, zoals het zeggen altijd op zoek naar de leukste plekjes, hotspots, traveldeals en een wereldburger. Reizen zorgt er voor dat ik ontspan, ontwikkel en het verbreedt niet alleen je horizon, maar ook je hele blik op de wereld in meerdere opzichten. Het verrijkt je smaakpapillen, culturele kennis, maar mij maakt het ook relaxer en nee niet alleen het op het strand liggen. Andere culturen geven bredere inzichten. Alleen uiteindelijk gaat het om heel veel mooie plekjes ontdekken en genieten!

Reisblogger Reischick Even voorstellen

Reispassie

Mijn passie voor reizen is al op hele jonge leeftijd ontwikkeld en mijn ouders zijn heel erg schuldig. Mijn vader werkte ongeveer negen maanden van het jaar in het buitenland. Door deze ervaring hoorde ik over de meest exotische bestemmingen en werd mijn bucketlist lang, erg lang. Ook maakte ik veel reisjes naar Schiphol om mijn vader op te halen en vroeg ik mij altijd af waar iedereen vandaan kwam. Mijn eerste carrièrewens was dan ook stewardess, het is er nooit van gekomen, maar wel ben ik aan de NHTV afgestuurd met een HBO diploma Management Toerisme. De bucketlist groeide en veel bestemmingen zijn afgevinkt en er zijn nog veel wensen.

Mijn reizen

Ik ben een echte Azië, USA, Midden-Oosten en City trip liefhebber. Op het strand liggen is niet echt mijn ding, wel moet er altijd een rustgedeelte in de reis zijn ingepland, maar dit kan ook een resort in Las Vegas, Shoppen in Madrid of een massage en cocktails in Bangkok zijn. Kamperen is ook niet zo mijn ding, ik backpack wel, maar ik ben een luxe backpacker. Je ziet mij niet met een backpacker alle hostels langs gaan om te vragen of er nog een bed is. Dit vind ik ook zonde van de tijd, er is tenslotte internet uitgevonden. In die tijd lig ik dan toch graag op het strand. Misschien raadt je het al ik ben wel een planner, want ik reis graag efficiënt en haal graag veel uit mijn reizen en reis graag divers. Cultuur, natuur, activiteiten en ontspanning. Het liefst ook nog Luxe on a budget. Samengevat dit ga je ook terugvinden op mijn reisblog Reichick.

Reisblogger Reischick bangkok

Waar ga ik over schrijven

Kort samengevat ga je over de volgende reis items reisblogs terug vinden op Reisblog Reischick:

– Ontdek de leukste plekken in Nederland
– Bouw je bucketlist en maak deze realistisch
– Trendy hotspots en hippe restaurants in binnen en buitenland
– Foodtravel
– Tips voor betaalbare luxe
– Dress to impress voor iedere gelegenheid
– Blijf thuis in vakantiesfeer met de leukste musthaves, inrichting, recepten en evenementen
– Pak perfect de koffer en backpack in met de best musthaves
– Liefde voor Azië, USA, Midden Oosten, Citytrips en mijn bucketlist Italië en Australië
– Travelmama, ontdek de leukste bestemmingen met kids
– En misschien gaan wij ook nog een hele grote reis plannen, stay tuned

Ga je mij volgen:

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Contact met Reisblogger Reischick kijk hier of samenwerken met Reisblogger Reischick kijk hier verder.

 

 

 

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds