Samenwerken met Reisblog Reischick

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Reisblog Reischick. Reisblog Reischick vindt het heel leuk om bestemmingen te ontdekken, reisproducten die mee moeten in de koffer te ontdekken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en nog veel meer. Ook zijn er mogelijkheden voor evenementen en eigenlijk alles waar een link met reizen en reisproducten is en natuurlijk denk ik graag out of the box mee. Alle content op Reisblog Reischick is persoonlijk en, daarom zal er ook altijd een persoonlijk actie worden ontwikkeld. Neem voor meer informatie contact op met Daphne en mail naar daphne@reischick.nl

De thuisbasis van Reischick is in Kaatsheuvel, Brabant, naast op reis gaan, wat natuurlijk een echt passie is, ontdek ik graag de lokale omgeving. Denk hierbij aan evenementen, attracties en winkels, merken en webshops voor de beste inkopen voor op reis. Nu woon ik in Kaatsheuvel, maar eerder heb ik 8 jaar in Haarlem gewoond en Breda en Antwerpen zijn ook niet onbekend. Reizen is een passie en in de afgelopen jaren heb ik dan ook veel gereisd. Dit blijf ik ook graag doen. In mijn recepten zul je ook veel buitenlandse invloeden terug vinden. Tegenwoordig bestaat mijn gezinssamenstelling uit mijn vriend en ons zoontje van bijna 1 jaar en daarom ben ik ook nog een ontdekkende travelmama.

Mijn Niche voor Reisblog Reischick

– Travelmama: reizen met kids
– Ontdek de leukste plekken in Nederland
– Bouw je bucketlist en maak deze realistisch
– Trendy hotspots en hippe restaurants in binnen en buitenland
– Foodtravel
– Tips voor betaalbare luxe
– Dress to impress voor iedere gelegenheid
– Blijf thuis in vakantiesfeer met de leukste musthaves, inrichting, recepten en evenementen
– Pak perfect de koffer en backpack in met de best musthaves
– Liefde voor Azië, USA, Citytrips in Europa en mijn bucketlist Italië en Australië

Promotiemiddelen en mogelijkheden voor adverteren bij Foodblog Foodinista

Stuur mij op pad als Travelreporter

Ik doe verslag van alles wat ik tegen kom en wat er op mijn pad komt. Ook besteed ik veel aandacht aan social media. Wil je weten hoe dit eruit ziet? Bekijk dan mijn eerdere verslagen op mijn Foodblog Foodinista. Of lees bijvoorbeeld mijn report van Dubai on a budget.

Er zijn ook mogelijkheden voor een samenwerking tussen Reischick en Foodinista. Voor het bereik en de mogelijkheden kan ik een voorstel samenstellen.

Neem contact op en stuur een mail naar daphne@reischick.nl

Product reviews

Wil je dat ik een eerlijke review schrijf over jouw product mail dan naar daphne@reischick.nl

Advertorial-Winactie-Promotie

Jouw reisbestemming, evenementen, hotel, restaurant, reisproduct of ander item wat perfect past bij mij of bij Reisblog Reischick in de schijnwerpers zetten, het kan. Wij schrijven in onze schrijfstijl een artikel van ± 300 woorden, plaatsen hierbij meerdere foto’s door ons gemaakt of aangeleverd en één of meerdere links naar jouw website of webshop. Ook is het mogelijk om een advertorial op jouw website te plaatsen. Ik schrijf alleen over producten die ik zelf ook echt leuk vind.

Naast mogelijkheden voor een Advertorial biedt Reisblog Reischick ook Spotlight banners, tijdelijke banners, winacties en social media campagnes.

Foodinista uitnodigen

Voor lokale ondernemers zijn er speciale samenwerkingen. Aarzel niet om contact op te nemen met Reischick en mail Daphne op daphne@reischick.nl

Natuurlijk vind ik het leuk, wanneer je mij uitnodigt bij de opening van een restaurant, hotel of andere gelegenheid. Mail mij op info@reischick.nl

Facts, likes and engaged

Geen geheimen, Reisblog Reischick is startend en heeft maandelijks 500 Nederlandstalige bezoekers uit Nederland en Belgie. Reisblog Reischick wordt ook vertaald en hierdoor bezoeken maandelijks 500 Amerikaanse, Engelse, Duitse, Franse en Italiaanse bezoekers Reisblog Reischick. Maandelijks bereikt Reisblog Reischick 1500 pageviews.

De doelgroep bestaat uit 60% vrouwen en 40% mannen. Tussen de 20 en 45 jaar oud die er van houden de wereld te ontdekken en een passie voor reizen hebben. Graag trekken zij deze lijn ook door op de thuisbasis.

Social media: 2200 volgers

Twitter: 330
Instagram: 50
Facebook: 15
Pinterest: 20

Cijfers: Juni 2015

Neem voor meer informatie contact op met Reisblog Reischick, graag ontvang ik ook persberichten om over ontwikkelingen in de reisbranche en lifestyleproducten geïnformeerd te worden. Deze ontvang ik graag op info@reischick.nl

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Of stuur een bericht:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw website

Onderwerp

Uw bericht

 

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds