3x Tips voor een fitte vliegreis

We kennen het allemaal wel een korte vlucht naar Londen, Berlijn of zelf Mallorca of Barcelona het is allemaal het probleem niet. Al zit je tegenwoordig in de low cost vlliegtuigen met al onze meegenomen handbagage niet meer zo heel prettig, opgevouwen kun je beter zeggen. Bij een intercontinentale vlucht gaat het al beter, de zit ruimte in ieder geval, maar een vlucht is lang en voor een fitte vliegreis is er tegenwoordig meer nodig dan een  kort wandelingetje, want beenruimte is er niet meer echt en een aantal hulpmiddelen voor comfort zijn welkom. In dit blog een aantal tips om een fitte vliegreis voor je zelf te regelen. Natuurlijk met een aantal leuke gadgets en een aantal leuke fit tips.

3x Reis gadgets voor een fitte vliegreis

Vliegtuig oordopjes voor druk en geluid fit vliegen reisblog Reischick

Voor slapen in het vliegtuig en voor druk op de oren kan ik echt niet zonder oordopjes. Heel fijn! Het ontspant.

Hoodie nekkussen vliegtuig fit vliegen shoptip gadget tip reisblog Reischick

Ken je het oude nekkussen nog, meestal niet heel prettig, want het glipt weg. Wat ik ook niet heel prettig vind is dat ik vaak na een lange vliegreis door de airco verkouden ben, maar voor de frisse zuurstof heb je de airconditioning wel nodig. Ideaal, relaxed en lekker warm voor een dutje de nekkussen hoodie. De rode is misschien wel heel vrouwelijk, de hoodie is er ook in het blauw en grijs.

Cosmetica flesjes voor in het vliegtuig fit vliegen tips

Juist in het vliegtuig is het belangrijk om goed voor je zelf en je huid te zorgen. Veel water drinken en geen vocht onttrekkende dranken, maar gewoon water. Juist smeren kan geen kwaad, met het liefst je favoriete producten, maar je eigen flesjes mogen meestal niet mee. Verzamel je favorieten producten in een fly bag en je bent ready to board.

Actief 

Hier ga je het alleen niet mee redden. Wil je echt goed voor je zorgen. Dan om je tijdens een lange reis heel veel veer met deze vliegtips en een beetje activiteit.

Hoe zorg jij meestal voor je zelf tijdens een lange vliegreis of geniet jij nog gewoon van vliegen? Laat een reactie achter op de blog of;

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Voor meer blogs van Reisblog Reischick.

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds