Vakantiebeurs 2016 op zoek naar trends

Ik heb er zin in! Voor mij begint dinsdag 12 januari met de vakdag voor promoters, touroperators, journalisten, bloggers en andere reis vakliefhebbers de vakantiebeurs weer. Heb jij ook zin in het nieuwe reisjaar? En heb je ook nog geen idee waar je dit jaar naartoe gaat of voor welke reis je echt wilt gaan sparen? Dan is de vakantiebeurs echt geen saaie beurs in een grote hal! Nee, de vakantiebeurs is perfect om je onder te dompelen en alle reistrends voor 2016 te gaan ontdekken. Ik heb er zin in en ga sowieso mijn ervaringen met je delen, maar natuurlijk kun je zelf ook al een dagje vakantie voorpret gaan beleven op de reisbeurs van Nederland.

Beleef de Vakantiebeurs

Ga; Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, duiken langs de kust van Mozambique of marshmallows roosteren op de Camping by Night. Jouw vakantievoorpret begint hier en dit jaar gaan we nóg een stapje verder. Wandel door een levensecht Masai-dorp en proef, ruik en beleef zinderend Afrika. Ga duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met een creatieve selfie.

Reizen voor foodies

Ben je een échte foodie? Ik wel. Laat je dan culinair verleiden tijdens de Culinaire Route of sla je slag op de Food Market voor de lekkerste DIY-wereldgerechten. En speciaal voor soloreizigers is er dit jaar Vakantiebeurs goes Solo: tegenover de Food Market ontmoet je andere soloreizigers op een laagdrempelige manier. Ook is dit het startpunt van de speciale Culinaire Route voor soloreizigers. Wie weet vind jij hier je volgende reismaatje!

Duitsland inspiratie

Wist je al dat Duitsland dit jaar groot uitpakt op de Vakantiebeurs en met veel meer verrassende vakantiebestemmingen naar de Vakantiebeurs 2016 komt dan het bekende Berlijn, Hamburg, Keulen en de bekende bossen? Ga echt Duitsland ontdekken en ontdek hoe dichtbij dit veelzijdige land is. Ik ben in ieder geval wel nieuwsgierig.

Met korting naar de Vakantiebeurs

Alleen wat kost een dagje vakantie? De kaarten aan de deur kosten 15,50 Euro. Maar met deze kortingscode ZNX85234 kosten de kaarten in de voorverkoop 11,00 en tijdens de beurs 13,50. Nog één ding moet je doen en dat is snel je kaarten bestellen en tussen 13 en 17 januari naar de Vakantiebeurs 2016 gaan. Zie ik je in Utrecht?

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds