Werelddeal weken tips van reisblog Reischick Reiskorting van de maand

Weet jij al waar je dit jaar naartoe gaat? Heb jij je al laten inspireren voor je reizen dit jaar? Ben je druk aan het sparen of heb je heel je budget al bij elkaar gespaard en is het tijd om een ticket te boeken. Misschien laat jij je verrassen en boek je gewoon een ticket en kijk je verder wel waar het vliegtuig je vervolgens naartoe brengt. Daar zijn de wereddeal weken dan perfect voor! Ja ze zijn weer gestart. Ook deze keer t/m 22 januari 2016 zijn er voldoende bestemmingen om te boeken voor een aantrekkelijker budget vlieg je tussen 15 januari en 15 juni naar de mooiste bestemmingen. Op basis van ervaring, bucketlist en prijservaringen heb ik mijn top 10 opgesteld en de leukste tips van deze werelddeal weken voor je verzameld. Investeer voor je gaat reizen in een vliegticket voor een mooie prijs naar jouw gedroomde bestemming en laat het dromen en plannen dan beginnen!

5x Favoriete bestemmingen in de werelddeal weken

The city that never Sleeps New York

Oh ja New York is er weer bij! Een ontzettende bucket list stad van zowel mij als van de boyfriend is hij er al twee keer geweest, maar in zijn kindertijd, telt dus niet meer. Wij verkijken ons iedere keer weer op de ticketprijs voor New York. In de Werelddeal weken boek je, je ticket naar New York voor 490 Euro, maar buiten deze weken loopt de prijs snel op van 600 tot 850 Euro. Een flinke tegenvaller of nu eigenlijk een meevaller.

New York van het Midden Oosten Dubai

De ticketprijzen van Dubai zijn de afgelopen tijd gestegen. Werd er eerst alles aan gedaan om je in Dubai te laten verblijven, met bijvoorbeeld stop-overs. Nu is Dubai populair en dat is duidelijk. De ticketprijzen gaan omhoog. Natuurlijk ook het aanbod van winterzon is in de afgelopen jaren kleiner geworden. Tegenwoordig betaal je snel voor een ticket naar Dubai alleen 450 Euro en met de deal weken is een retour ticket 379 Euro.

Dubai on a budget Burj el arab reistips reisblog Reischick

Bangkok zonder tussenstop

Een aantal keer ben ik naar Bangkok gevlogen, maar altijd meet een tussenstop en ook betaalde ik meer dan 600 Euro voor mijn ticket. Nu met KLM een ticketprijs van 540 Euro en een directe vlucht, een mooi aanbod.

Vliegen naar Zuid-Amerika is duur

Natuurlijk 500 Euro blijft veel geld, maar tickets naar 800 of 900 Euro, dan spreek ik over veel duurdere tickets in de wereld deal weken zijn er mooie acties om naar Zuid en Midden Amerika te vliegen voor aantrekkelijke prijzen en naar een andere bestemming te vliegen, zoals Rio de Janeiro.

Dichter bij huis

Niet zo ver en niet voor een langere periode, maar bijvoorbeeld een citytrip? Valencia is een duurdere stad binnen Spanje om op te vliegen. Niet regelmatig en geen hoofdstad. Valencia is zeker een stad die het bezoek waard is en wordt aangeboden voor de mooie ticket prijs van 99 Euro.

Naar welke bestemming zou jij willen reizen?

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds