Zomerzondagen Park bij de Euromast

Helaas we kunnen niet altijd op reis zijn, ik in ieder geval niet. Dan gaan we gewoon hele leuke dingen op zoeken in ons eigen kikkerlandje en ook in Nederland is er heel veel te doen. Afgelopen zondag hebben wij heerlijk relaxed doorgebracht met vrienden n het Park bij de Euromast. Hapje erbij, flesje prosecco, picknickkleed onder onze kont en zitten maar. Natuurlijk Florian mee in de kinderwagen, want deze Zomerzondagen zijn ook perfect voor kinderen. Hij heeft echt zitten genieten heel lang gewoon vanuit de wandelwagen en vervolgens nog een tijdje rondgekropen in het gras, want er was zoveel om naar te kijken en luisteren. Niet alleen voor de kleine man, maar ook voor ons.

Kids festival zondagmiddag Rotterdam zomer reisblog reischick tip

Zomerzondagen in Rotterdam

Eigenlijk was het voor mij een lucky shot dat ik naar dit gezellige evenement ging, want mijn vriendin stelde het voor. Het was alleen echt een heel goed plan. Heel de middag bandjes, een paar foodtrucks voor de lekkere trek en kinderactiviteiten voor het kindervermaak. Voor Florian nog niet echt nodig, want hij lalat heerlijk mee met alle muziek en kijkt sowieso zijn ogen uit. Voor ons des te gezelliger!

Zondagmiddag chillen bij zomerzondag rotterdam park bij euromast reischick reisblog

Chillen in het park bij de Euromast

Ja geen chique naam voor het park, dit is gewoon de naam van het Park. Ik dacht dat het een éénmalig evenement is, maar het Zomerzondagen evenement is heel juni en 5  juli dit seizoen voor de laatste keer iedere zondagmiddag en ongetwijfeld volgend jaar weer! Heel gezellig! Eigenlijk is het zomerzondagen evenement helemaal gratis en daarvoor hebben wij kunnen genieten van een heel leuk Italiaans bandje, een folk band en naar de kinderverhalen van Peter Faber kunnen luisteren. Al wordt er wel een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd om de ZomerZondagen mogelijk te maken. Kleine moeite denk ik. Ook zin? Ga dan zondag gezellig kijken! In het park bij de Euromast. Oh ja ga je met de auto, het kan heel veel parkeerplek is er niet, maar het kan wel er zijn bij Het Herenhuys parkeerplekken in het Park en anders ga je met de metro naar de Euromast en loop je vanuit daar naar het park. Veel plezier!

Like je reisblog Reischick

Ga je Reischick volgen op Twitter, Instagram of Google+

Share the love for travel : Share on TwitterShare on FacebookShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Translate »
Reis mee op twitterReis mee op FacebookReis mee op Google+Reis mee op PinterestReis mee op LinkedinReis mee via Feeds